Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Heb jij een kind met Tourette in je nieuwe klas? Zorg dat je goed op de hoogte bent! Deze boeken kunnen helpen https://t.co/9DzEUS2KG6
StichtingGTS: #Autisme en #Tourette: soms lastig te onderscheiden. De overeenkomsten en verschillen op een rijtje. https://t.co/u9ZMQFTvQa
StichtingGTS: Vanaf vandaag staan onze vrijwilligers Iris Vlaanderen en @Janneke_Kaim in de Mijn Geheim! Te koop in de boekhandel. https://t.co/W9rxybsEY1

St. Gilles de la Tourette start WhatsApp-groep voor brusjes

Sinds enige tijd beschikt St. Gilles de la Tourette al over WhatsApp-groepen voor tieners (12-17 jaar) en jongvolwassenen (17-25 jaar) met Tourette. Sinds vandaag voegen wij daar een nieuwe WhatsApp-groep aan toe.

De afgelopen periode kwam vanuit onze donateurs naar voren dat er behoefte is aan een WhatsApp-groep voor brusjes (broertjes en zusjes van kinderen met Tourette). Daarom is besloten vanaf heden hiervoor ruimte beschikbaar te stellen. Wij hebben vrijwilliger Deirdre Kest-Schipper bereid gevonden om deze WhatsApp-groep te beheren.

Ben jij een broertje of zusje van een Touretter, ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je weleens weten hoe andere brusjes met hun broer(tje)/zus(je) met Tourette omgaan? Of vind je het gewoon prettig om verhalen uit te wisselen met hen? Stuur dan een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt hierna een e-mailtje (met formulier) terug met het verzoek enkele gegevens in te vullen. Nadat je dit formulier weer hebt teruggestuurd, word je toegevoegd aan de WhatsApp-groep.

Deze WhatsApp-groep is nu al online beschikbaar, zodat de brusjes nog vóór de Landelijke Contactdag op 7 mei aanstaande, kennis met elkaar kunnen maken.