Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Wil jij de Tourettepas bestellen? Dat kan nog 2 weken! Anders moet je weer een half jaar wachten. Bestel hem hier: https://t.co/EHjSZClQL4
StichtingGTS: Afgelopen zondag konden de gezinnen in de regio Brabant hun hart op met een heuse BBQ! Lees hier het verslag: https://t.co/5zapEsamMH

Oproep aan professionals: deel uw ervaring met samenwerken binnen de jeugdhulp

Samenwerking tussen zorg, onderwijs en gemeente is onmisbaar om effectieve hulp te bieden aan kinderen met psychische problemen, zoals het syndroom van Gilles de la Tourette. Onze stichting hoort vaak wat de gevolgen zijn voor gezinnen als de hulp en het begrip beperkt blijft tot één hulpverlener. Werkt u als professional samen met andere deskundigen om de zorg voor kinderen met psychische problemen te verbeteren? Uw ervaringen kunnen een startpunt zijn voor anderen. Deel uw kennis op het congres ‘Van wijk tot wetenschap’ 2017 en inspireer anderen om meer samen te werken binnen de jeugdhulp. Meld u wel snel aan; aanmelden kan tot 1 mei.

'Samen ontwikkelen' luidt het thema van de tweede editie van 'Van wijk tot wetenschap'. Na het succes van 2016 zet het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, samen met de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, een volgende stap in de samenwerking binnen de brede jeugdhulp.

Let op: meld u vóór 1 mei met uw samenwerkingspartner aan om uw initiatief te presenteren in een workshop.

Duo’s van deskundigen
Op 23 november 2017 kunt u als duo van deskundigen een workshop geven over uw samenwerkingsinitiatief tussen jeugdpsychiatrie, jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp, gemeenten en jeugdregio’s, jeugdbescherming, onderwijs en/of huisartsenzorg. Als wetenschapper kunt u een korte presentatie geven van uw onderzoeksresultaten die bijdragen aan effectieve jeugdhulp.

Indienen workshop
Stuur het aanmeldformulier met daarin uw abstract vóór 1 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De congrescommissie verzorgt de selectie van de bijdragen en laat half mei weten of uw abstract is geselecteerd. Als u een presentatie geeft en de rest van de dag het congres wilt bijwonen, krijgt u 50% korting op het toegangstarief.

Meer informatie
Datum: 23 november 2017
Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch
U kunt zich nog niet aanmelden als bezoeker van dit congres. Nadere informatie volgt op de website van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie.