Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Heb jij een kind met Tourette in je nieuwe klas? Zorg dat je goed op de hoogte bent! Deze boeken kunnen helpen https://t.co/9DzEUS2KG6
StichtingGTS: #Autisme en #Tourette: soms lastig te onderscheiden. De overeenkomsten en verschillen op een rijtje. https://t.co/u9ZMQFTvQa
StichtingGTS: Vanaf vandaag staan onze vrijwilligers Iris Vlaanderen en @Janneke_Kaim in de Mijn Geheim! Te koop in de boekhandel. https://t.co/W9rxybsEY1

Geef je op voor de Supportloop!

WAT IS DE SUPPORTLOOP?
Het is een initiatief van PGOSUPPORT om fondsen te werven, mensen samen te brengen, ons netwerk als stichting te versterken en uit te breiden en het is natuurlijk gewoon een super idee om gezond en gezellig in de natuur te wandelen. De bedoeling is om samen te wandelen: 3, 5, of 10 km langs een mooie route.

De Supportloop, op weg voor meer!
Een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties. Samen op weg voor meer financiën voor uw patiëntenorganisatie! Om nog meer te kunnen betekenen voor patiënten en hun omgeving. Door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere ondersteuning te bieden om het leven van patiënten en hun omgeving te vergemakkelijken of veraangenamen.

ODIJK
Stichting Gilles de la Tourette loopt op zaterdag 23 september in Odijk (regio Utrecht). De routes van 3 en 5 kilometer lopen door en rond Odijk. De route van 10 kilometer leidt je langs de Kromme Rijn naar Bunnik. De twee kortste routes zijn begaanbaar voor rolstoelen, kinderwagens en mindervaliden. De route van 10 kilometer is dit niet: je zal deels over het Jaagpad langs de Kromme Rijn lopen.

Schrijf je nu in voor de Supportloop in de regio Utrecht!
Alleen of samen met je partner, kinderen, familie, vrienden en/of collega’s. Immers, wandelen is goed voor iedereen; voor lichaam en geest. Meedoen kost € 25,- per persoon. Voor een gezin is er een speciaal gezinstarief. Kinderen onder twaalf jaar zijn gratis. Van de inkomsten gaat 80% naar de deelnemende patiëntenorganisatie van jouw keuze. Je kunt jezelf inschrijven via deze link! Uiteraard zijn er ook reglementen van deze Suppportloop.

Quote
Heel graag plaatsen wij op de site www.supportloop.nl nog een leuke, opvallende, doelbewuste QUOTE. Wie weet de onderstaande zin op een leuke manier af te maken?

IK DOE MEE MET DE SUPPORTLOOP OMDAT.................
Graag de bedachte quote én je naam en leeftijd e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Parkeren
Naast het Dorpshuis in Odijk zijn er genoeg parkeerplaatsen beschikbaar, dit is gratis parkeren (Rijneiland, Odijk).

Openbaar vervoer
Odijk – Het Dorpshuis in Odijk is per bus bereikbaar. Je kunt vanaf Utrecht Centraal buslijn 41 richting Wijk bij Duurstede nemen. Je stapt uit bij halte N229-Zeisterweg in Odijk (dit duurt ongeveer 20 minuten). Vanaf de bushalte is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie. Je kunt ook vanaf station Driebergen-Zeist met buslijn 43 richting Odijk naar het Dorpshuis komen. Als je dan uitstapt bij halte Rijneiland (dit duurt acht minuten) bevindt je je al tegenover de locatie.

Datum:
23 september 2017
Afstanden
3 KM, 5 KM of 10 KM

BETROKKENHEID PGOSUPPORT
PGOsupport is een netwerkorganisatie voor landelijke patiënt- en gehandicaptenorganisaties. Zij bieden ondersteuning en advies, onder andere op het gebied van fondsenwerving. De Supportloop is een initiatief van PGOsupport. Zij investeert in de conceptontwikkeling en organisatie met als doel om patiëntenorganisaties te helpen. Door deelname aan de Supportloop krijgen organisaties de kans om:

  • Extra inkomsten te werven
  • Leden, donateurs, zorgverleners te activeren en betrekken
  • Samen te werken
  • Publiciteit te krijgen
  • Nieuwe leden, donateurs en sponsors te werven

Deelnemende patiëntenorganisaties werven hun opbrengsten door middel van inschrijfgeld, verkoop van loten en donaties. Uiteindelijk vloeit 80% van deze opbrengsten terug naar de desbetreffende patiëntenorganisatie. 20% blijft bij PGOsupport en wordt geïnvesteerd in de organisatie van de Supportloop.