Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: RT @AutismeNVA: Prikkelarme kermis uitkomst voor mensen met autisme en epilepsie /via @NOS https://t.co/kNUXUUsqSX
StichtingGTS: @hbellaart Wellicht is het voor een raadslid goed om iets meer over Tourette te weten (en het woord niet zo te misb… https://t.co/0135Sv8Ygl
StichtingGTS: @Hermien61 Minder leuk dat je dat Gilles de la Tourette noemt! Wist je dat maar 15% vd mensen met Tourette scheldt? https://t.co/fvN1dZt1AH

SUPPORTLOOP, samen op weg voor méér

Doe mee aan de Supportloop en koop loten!
Stichting Gilles de la Tourette doet mee aan de Supportloop: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties. Samen op weg voor meer financiën voor jouw patiëntenorganisatie! Om nog meer te kunnen betekenen voor patiënten en hun omgeving. Door meer activiteiten te organiseren, meer voorlichting te geven en nog meer en betere ondersteuning te bieden om het leven van patiënten en hun omgeving te vergemakkelijken.

Doe mee met de Supportloop!
Je kunt deelnemen aan de Supportloop op 23 september in Odijk (regio Utrecht). Ook kinderen zijn welkom! Wil je je inschrijven? Bekijk dan dit artikel voor meer informatie!

Koop loten en steun Stichting Gilles de la Tourette
Je kunt Stichting Gilles de la Tourette ook steunen door loten te kopen voor 5 euro per stuk! Het makkelijkste is om jouw lot(en) online te kopen op www.supportloop.nl/loterij.  

Wil je extra helpen en zelf loten verkopen aan familie, vrienden en buren?
Dat kan! Je kunt een lotenboekje opvragen bij Wendy Trienekens, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn mooie prijzen te winnen: van een waardebon voor een dag wellness tot een weekend weg. Meer weten over de prijzen? Kijk op: www.supportloop.nl/loterij/.

Nodig familie en vrienden uit en zet je samen in voor jouw patiëntenorganisatie! Doe mee, doneer, of (ver)koop loten!

Gezellig * Gezond * Goed doen

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport. Van de totale opbrengst van de Supportloop en de lotenverkoop gaat 80% naar Stichting Gilles de la Tourette. De overige inkomsten worden gebruikt voor de organisatie door PGOsupport.

Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren: www.supportloop.nl.