Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Agenda's in de aanslag! De datum voor onze Landelijke Contactdag 2018 is bekend: 24 juni, meer informatie volgt https://t.co/T6Hi4ocbQV
StichtingGTS: De inschrijving voor de regio+ avond in Bergen op Zoom is OPEN! Meld je nu aan, want vol = vol! Gratis toegang. Ma… https://t.co/n0LgrLSecY
StichtingGTS: @hugodejonge We zijn al aan het werk voor nieuwe kamervargen, we hopen dat u de behandeling van kinderen met Touret… https://t.co/hevTiwgkq5

Kinderuitje naar Zoo Veldhoven

Zondag 5 november 2017 organiseren wij weer een uitje naar Zoo Veldhoven. Een leuke kleine dierentuin met een mooie binnenspeeltuin. Nog leuker is dat je vader en moeder en eventueel broertjes en zusjes mee mogen. Zo heb je de mogelijkheid om andere kinderen met Tourette te leren kennen en kan de rest van de familie gezellig praten met andere familieleden van kinderen met Tourette.

We verzamelen om 11.00 uur op de parkeerplaats van de Zoo. Hierna worden we ontvangen met ranja en iets lekkers en voor de ouders staat koffie of thee klaar. Jullie krijgen een beker met nootjes en een voerstokje om de papegaaien te voeren. Als het drinken op is, gaan we de dieren bekijken. Er zijn heel veel papegaaien, die wel zin hebben in een nootje. Is het slecht weer, gaan we gezellig naar de binnenspeeltuin. Rond 13.00 uur eten we gezamenlijk frietjes, een lekkere snack en drinken we weer een glaasje ranja. Om 15.30 uur sluiten we samen af. Als je daarna nog op het park wilt blijven, dan mag dat natuurlijk. Zoals het er nu naar uitziet, zijn wij alleen op het park.

Kosten
Donateurs van Stichting Gilles de la Tourette betalen € 2,50 per persoon. Niet-leden betalen € 10,00 per gezinslid. Een goede reden dus om alsnog donateur te worden! Meld je hier aan als donateur.

Aanmelden
Aanmelden kan door vóór 22 oktober 2017 een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld in deze e-mail of je donateur bent, de namen en de leeftijden van de gezinsleden die meegaan. Na aanmelding ontvang je een e-mail, met hierin de routebeschrijving naar het park en informatie over op welke IBAN de kosten overgemaakt kunnen worden.

Vervoer
Vervoer naar de Zoo zal door een ieder zelf geregeld moeten worden. De eventuele kosten van het parkeren komen voor eigen rekening.

Eigen risico
Je gaat mee op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade aan personen en/of materiaal.