Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Agenda's in de aanslag! De datum voor onze Landelijke Contactdag 2018 is bekend: 24 juni, meer informatie volgt https://t.co/T6Hi4ocbQV
StichtingGTS: De inschrijving voor de regio+ avond in Bergen op Zoom is OPEN! Meld je nu aan, want vol = vol! Gratis toegang. Ma… https://t.co/n0LgrLSecY
StichtingGTS: @hugodejonge We zijn al aan het werk voor nieuwe kamervargen, we hopen dat u de behandeling van kinderen met Touret… https://t.co/hevTiwgkq5

Landelijk tieneruitje op 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 organiseert Stichting Gilles de la Tourette weer een tieneruitje. We gaan skateboarden van 13.00 tot 17.00 uur in het Skatepark van Utrecht. Verlengde aanmeldingstermijn: je kunt je nog opgeven tot woensdag 25 oktober 2017 (18.00 uur)

Doelgroep
Tieners met Tourette tussen de 12 en 18 jaar.

Ouder(s)/verzorger(s) kunnen samen met één van de beheerders van de WhatsApp-groepen voor tieners, elkaar beter leren kennen en ervaringen delen over het ouderschap van een tiener met Tourette en wat er bij hen op dat moment speelt. Wij bieden je graag één drankje aan.

Locatie tieners
Skatepark Utrecht
Koningin Wilhelminalaan 4
3527 LD Utrecht
www.skateparkutrecht.nl

Locatie ouder(s)/verzorger(s)
De Stadstuin
Europalaan 20
3526 KS Utrecht
www.barstadstuin.nl

Wat gaan we doen?

Om 13.00 uur ontvangen we jullie bij Skatepark Utrecht waar jullie om 13.30 uur eerst een uur skateles krijgen. Hierna is er een korte pauze met wat drinken/lekkers en nog een uur vrij skateboarden, met begeleiding als je dat wilt, zodat je je net geleerde vaardigheden kan uitproberen.

Na het skateboarden, chillen en kletsen we nog met een tosti of kleine pizza en een drankje.

Eigen bijdrage
Donateurs: € 7,50 per tiener.
Niet-donateurs betalen € 17,50 per tiener.
Dit is inclusief drankje/wat lekkers in de pauze en snack met drinken erna. Ouders bieden we graag één drankje aan (kopje koffie/thee en iets lekkers erbij). Verdere consumpties zijn op eigen kosten.

AANMELDEN/MEER INFORMATIEstuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. tieneruitje skateboarden en vermeld in de e-mail het aantal tieners dat meekomt, hun na(a)m(en), hun leeftijd en het aantal ouders/verzorgers dat meekomt. Tot slot verzoeken wij je aan te geven of je donateur van Stichting Gilles de la Tourette bent.