Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze Touretteshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Zojuist is de mail met ons nieuwe Tourette Magazine verstuurd! Ook een week eerder per mail ontvangen? Geef aan via… https://t.co/HmyB3RK8mM
StichtingGTS: RT @Impulsdigitaal: ADHD-medicatie: laten we extra alert zijn maar niet onnodig angstig https://t.co/xacfCHnp0L via @
StichtingGTS: RT @Dwang_eu: Aan de bel getrokken https://t.co/aY7filrDNy @geledwergjes blogt over #Gilles de la Tourette, #Dwang, #Angst, #ADHD in haar g…

Help mee om de behandeling van tics te verbeteren

HSK Groep wil uw ervaringen met de hulpverlening beter begrijpen en zicht krijgen op uw opvattingen en voorkeuren omtrent de behandeling van ticstoornissen. Zij vraagt u een digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen ervan kost ongeveer 10 minuten.

De vragenlijst is ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen en gaat in op het verwijsproces, de diagnose en de behandeling van u dan wel van uw kind. Uw antwoorden helpen HSK om aanbevelingen te doen aan patiënten en hulpverleners voor het verbeteren van de behandeling van tics en het syndroom van Gilles de la Tourette. 

Deelname is geheel vrijwillig en uw antwoorden worden anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld. U kunt de vragenlijst invullen tot 15 mei. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met HSK Groep via telefoonnummer 073-6410111 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dr. Cara Verdellen, vestigingsmanager en klinisch psycholoog; drs. Jolande van de Griendt, GZ-psycholoog)