Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze Touretteshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Leven met Tourette, ADHD en autisme was niet makkelijk voor Max. Inmiddels is hij uit de put en schreef hij een boek https://t.co/CdK1vaTMwY
StichtingGTS: RT @meesterbart: Het onhandelbaar kind. Waarom ligt de nadruk eigenlijk bij het kind en niet bij de soms te weinig pedagogische docent of b…
StichtingGTS: Op 7 juni is het weer Europese Tourettedag! Hier lees je wat we gaan doen en wat jij kunt doen om te helpen https://t.co/5ZDqHbgNcr

Landelijke Contactdag

DATUM: zondag 7 mei 2017

PROGRAMMA:

Onze landelijke contactdag is ieder jaar weer een mooie gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste inzichten in het syndroom van Gilles de la Tourette. Je kunt daarnaast antwoorden op persoonlijke vragen vinden en je hebt ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Jouw kinderen beleven een leuke dag waarop ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Benieuwd? Bekijk het YouTube-filmpje voor een impressie van één van onze vorige contactdagen.

DATUM: zondag 7 mei 2017

LOCATIE: Conferentiecentrum Kaap Doorn (LET OP: NIEUWE LOCATIE; voor een routebeschrijving: zie www.kaapdoorn.nl)

De uitnodigingen voor de Landelijke Contactdag (LCD) vallen op of rond vrijdag 24 maart 2017 bij alle donateurs op de deurmat. Op deze uitnodigingen tref je het programma voor de LCD aan. Je kunt je vanaf die datum inschrijven via onze website voor de Landelijke Contactdag.

Algemene informatie:

• De kosten voor deze dag bedragen € 7,50 voor donateurs en introducés, inclusief koffie, thee en lunch. Niet-donateurs betalen € 15,00. Bij het bezoeken van de contactdag is het al snel voordelig om donateur te worden. Je profiteert dan bovendien van meer voordelen, zoals gratis brochures en ons Tourette Magazine. 

• Routebeschrijving is te vinden op www.kaapdoorn.nl

• Bij voldoende belangstelling zal er een taxibusje beschikbaar worden gesteld. Degenen die zich hiervoor aanmelden, worden tijdig geïnformeerd.