Een podium voor Niels

Op 4 oktober gaat de documentaire Een podium voor Niels in première. Niels (24) uit Ede heeft Gilles de la Tourette, ADHD, autisme en een verstandelijke beperking, en vertrok in juni naar Berlijn om met TeamNL een podiumplek te bemachtigen tijdens de Special Olympics World Games 2023.

Op 4 oktober gaat de documentaire Een podium voor Niels in première. Niels (24) uit Ede heeft Gilles de la Tourette, ADHD, Autisme en een verstandelijke beperking, en vertrok in juni naar Berlijn om met TeamNL een podiumplek te bemachtigen tijdens de Special Olympics World Games 2023.Niels werd gefilmd op zijn weg naar dit grootse sportevenement om meer bewustwording te creëren voor mensen met een beperking. Een podium voor Niels geeft een kijkje in het leven van Niels, wat op het eerste gezicht op een heel normaal leven lijkt. Niels’ leven verliep echter verre van normaal en hij heeft al op jonge leeftijd veel tegenslagen moeten verwerken.
De documentaire duurt ongeveer 35 minuten en wordt vertoond in de Week van de Toegankelijkheid, op woensdag 4 oktober om 16:00 uur in Cultura Ede. Na de documentaire ben je van harte welkom om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te kletsen. Deze middag duurt tot 18:00 uur en wordt aangeboden door Gemeente Ede. De toegang is vrij voor publiek en iedereen is van harte welkom! Meld je wel even aan via: jolanda.van.den.berg@ede.nl.
Ga voor meer informatie naar: Een podium voor Niels
Categories: Uncategorized