Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Tourette On Tour op RTL5

Op maandag 1 september werd de eerste aflevering uitgezonden van het nieuwe tv-programma 'Tourette On Tour'. Hierin worden zes jonge mensen met Tourette én een passie voor muziek gevolgd. Het maken van muziek is voor hen meer dan een hobby: vaak nemen ook de tics enorm af en hebben zij even rust. Onder professionele begeleiding worden zij klaargestoomd voor het concert van hun leven. U kunt zich nog aanmelden om bij het slotconcert op vrijdag 5 september aanwezig te zijn.

Waar? Tolhuistuin, Tolhuisweg 5 in Amsterdam.
Wanneer? Op vrijdag 5 september, aanwezig zijn om 16:30 uur, het concert vindt plaats van 18:00 - 19:30 uur.
Aanmelden: Om bij het concert aanwezig te zijn, moet u zich aanmelden. U wordt dan op de (persoonsgebonden) gastenlijst geplaatst. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

De eerste aflevering maakte veel positieve reacties los in de sociale media en zorgde voor veel bewondering, respect en begrip. De flauwe grappen bleven gelukkig eens uit. Psycholoog Cara Verdellen, tic-expert en lid van onze adviesraad, gaf in deze aflevering meer informatie over het syndroom van Gilles de la Tourette.

Kijk hier de eerste aflevering terug.