Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Filmwedstrijd voor kinderen

Heb jij het syndroom van Gilles de la Tourette? Ben je tussen de 6 en de 14 jaar? Vind jij het leuk als er een film gemaakt wordt over jou? Het erfocentrum organiseert een wedstrijd voor kinderen met een erfelijke aandoening. Van de winnende verhalen worden filmpjes gemaakt voor de website ikhebdat.nl, waar erfelijke aandoeningen in begrijpelijke taal worden uitgelegd aan kinderen.

Hoe kan ik meedoen?
Maak alleen of samen met je vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, klasgenootjes of iemand anders, een verhaal of filmplan over jouw leven. Vertel daarin over Tourette, hoe je om gaat met de dingen die daardoor lastig zijn, of er ook voordelen aan jouw leven met Tourette zitten en hoe je Tourette gekregen (geërfd?) hebt. Je kunt ook alvast iets filmen en opsturen. Stuur je inzending uiterlijk 22 oktober naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En dan?
Als je meedoet maak je kans op een Ipad mini of cadeaubon. De jury kiest drie verhalen uit waarvan een film wordt gemaakt. Deze komen op de website ikhebdat.nl. In de jury zitten een filmmaker, een kind, een dokter, een psycholoog en de directeur van stichting Kind en Ziekenhuis. De uitslag wordt in november bekend gemaakt.