Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Wat vindt u: komt passend onderwijs op stoom?

Ieder(in), netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte, is benieuwd naar de ervaringen van ouders en kinderen met passend onderwijs. Zij willen deze informatie gebruiken om de invoering van passend onderwijs te kunnen volgen en bijsturen waar nodig.

De zomervakantie ligt alweer een tijdje achter ons. Alle scholen zijn volop bezig met hun lesprogramma’s. Het stof van de aangekondigde wijzigingen is misschien al neergedaald. Komt passend onderwijs op stoom? Wat merkt u als ouder van de invoering van passend onderwijs? Is er veel voor uw kind veranderd? Is de ondersteuning nu beter geregeld en wat merkt uw kind in de klas? Zijn er ook zaken waar u zich zorgen over maakt of die misschien nu niet goed lopen. Zijn er echte knelpunten? Of wilt u uw school voordragen als goed voorbeeld? 

Wilt u uw verhaal delen? 
Dan kunt u contact opnemen met het Meldpunt van Ieder(in):
Telefoon: 030 - 297 04 04
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: 
dinsdag en woensdag: 13.00 - 16.00 uur
donderdag en vrijdag: 09.30 - 12.30 uur

Vragen over passend onderwijs?
Als u vragen hebt over passend onderwijs, kunt u contact opnemen met het Steunpunt Passend Onderwijs: Telefoonnummer voor de vaste telefoon: (0800) 5010   -   keuze 2 (gratis nummer)
Telefoonnummer voor de mobiele telefoon:  (0900) 5010 123  (€ 0,45 per gesprek + kosten mobiel)
U kunt ook een e-mail sturen met het e-mailformulier op de website van het steunpunt. Klik hier voor het formulier.

Het Steunpunt is bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 15.00 uur. Buiten deze tijden en in de schoolvakanties krijgt u een bandje te horen. 

Lees hier meer over passend onderwijs