Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: RT @PGOsupport: De patiëntenbeweging is heel succesvol. Informatievoorziening en lotgenotencontact zijn in goede handen. Maar er wordt méér…
StichtingGTS: @Yanaika_Zomer Sorry dat jij hier nu steeds tussenzit! We waren erg blij met je reactie :)

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Heeft u al goed naar uw zorgpolis gekeken?

Patiëntenfederatie NPCF start dit jaar de campagne ‘Word wakker’. Hiermee willen ze mensen bewust maken van het belang zich te verdiepen in de polisvoorwaarden van hun zorgverzekering. Ze hopen dat mensen zich gaan realiseren welke consequenties er verbonden zijn aan het kiezen of verlengen van een zorgpolis.

Elk najaar worden we overspoeld door commercials van zorgverzekeraars. En dan is de keuze aan u: blijft u zitten waar u zit, of gaat u op zoek naar een zorgpolis die beter bij u past? Uit onderzoek dat patiëntenfederatie NPCF dit jaar door Motivaction liet doen, blijkt dat de meeste mensen zich niet erg verdiepen in hun polisvoorwaarden. Mensen gaan er vaak blind vanuit dat ze een passende zorgpolis hebben. Minder dan de helft van de Nederlanders bekijkt jaarlijks welke polis het beste past. Tegelijkertijd weten we dat mensen soms flink moeten bijbetalen als blijkt dat hun zorgaanbieder geen contract met de zorgverzekeraar heeft. Een goedkope polis komt mensen soms duur te staan.

De NPCF ontwikkelde voor deze campagne onder meer een handige keuzegids en een online keuze-hulp. Voor meer informatie: zie www.npcf.nl