Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

St. Gilles de la Tourette per 1 juli officieel CBF-erkend

Vanaf 1 januari 2016 is er een erkenningsregeling voor goede doelen: het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).

CBF-erkenning
Het onafhankelijke Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) verstrekt een erkenning als goed doel aan fondsenwervende goededoeleninstellingen die voldoen aan strenge eisen. Het werk van een  goededoeleninstelling staat of valt namelijk met het vertrouwen van de samenleving. Concreet betekent dit dat als onze stichting kan laten zien dat haar maatschappelijke doelen worden gerealiseerd en dat zij daarin transparant is, dit bijdraagt aan het vertrouwen in onze stichting.

St. Gilles de la Tourette officieel CBF-erkend
Vanaf 1 juli 2016 wordt St. Gilles de la Tourette officieel erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving. Kortweg houdt dit in dat onze stichting officieel wordt erkend als goed doel. Voordeel van deze erkenning is dat wij hiermee gemakkelijker fondsen kunnen werven en belastingvoordeel kunnen krijgen bij het opstarten van acties, zoals sms-acties, tv reclames et cetera.

Een delegatie van het bestuur is vandaag aanwezig bij de uitreiking en neemt hier de erkenning officieel in ontvangst. In het Friendship Sports Centre – een sportaccommodatie voor jongeren met een handicap of beperking – in Amsterdam vindt dan namelijk het Feest van (h)Erkenning plaats.