Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Wist je dat er héél veel verschillende tics bestaan? Zo'n beetje iedere beweging en ieder geluid kan wel een tic wo… https://t.co/FfivfWowme
StichtingGTS: GEZOCHT: Touretters van 16 jaar of ouder met tics aan de armen. Help jij mee om het gemakkelijker te maken om Toure… https://t.co/fznItRmL62

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Gamen in een retro gameroom

Tieneractiviteit

Wie? Tieners met Tourette van 12 t/m 17 jaar
Wat? Een gezellige middag in een retro gameroom
Waar? Kerkeheidestraat 14, 4714 RC in Sprundel (Noord-Brabant)
Wanneer? Zondag 26 maart 2017; van 13.30 uur tot 16.30 uur
Kosten? Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag

Hoe ziet de dag eruit?
We zijn deze dag te gast in de retro gameroom van één van onze vrijwilligers. We hebben dus fijn de hele ruimte voor onszelf. Je kunt hier flipperen, er is een slotracebaan en er staat een Playstation 3 en een Xbox 360. Maar je kunt ook gewoon gezellig iets drinken en kletsen!

En verder…
Deze activiteit is alleen voor tieners met Tourette, het is niet de bedoeling dat hier ouders bij aanwezig zijn. In en om Sprundel zijn echter mooie wandelgebieden en er is een brasserie waar u kunt vertoeven tijdens de tieneractiviteit. Om 16.30 uur kunt u uw kind weer ophalen. 

  • De tieners zullen deze dag begeleid worden door de tienercoördinator van de stichting, Iris Vlaanderen. Bij veel aanmeldingen zullen meer (ervaren) begeleiders ingezet worden. 

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te gaan? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

  • Je naam en leeftijd
  • Een telefoonnummer van je ouder/verzorger, zodat we die in geval van nood kunnen bellen
  • Of er verder nog dingen zijn die wij moeten weten (bijv. of we je moeten helpen herinneren om medicatie te nemen of als je een allergie hebt)

Opgeven kan tot 22 maart.
Heb je nog vragen? Mail gerust!

Hopelijk tot dan!
Iris Vlaanderen