Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Soms zijn er aanwijsbare redenen voor het toe- of afnemen van tics, maar soms komt het gewoon door het natuurlijke… https://t.co/u6p9QZ9FqG
StichtingGTS: RT @wijzijnmind: Leuk! Psychiater @oosterhoff2 is vanavond te gast bij @RTLLateNight om te vertellen over het winnen van de @wijzijnmind #A
StichtingGTS: Wij feliciteren psychiater Menno Oosterhoff (@oosterhoff2) met het winnen van de Antonie Kamerling Award, voor zijn… https://t.co/xaoSmW3B1A

Dag van de Dwangstoornis

Wij zijn verheugd de Nederlands/Vlaamse ontmoetingsdag over de dwangstoornis en verwante stoornissen te kunnen aankondigen. Deze aandoeningen komen veel voor, staan hoog op de WHO-lijst over ziektelast maar zijn nog behoorlijk onbekend. Het doel van deze dag is de bekendheid vergroten en kennis en ervaringen uit te wisselen met iedereen die te maken heeft met deze problematiek; patiënt, betrokkene en professional.

Meld je nu aan. Toelaten gebeurt op volgorde van binnenkomst.

PROGRAMMA EN SPREKERS
Het programma is bekend, eventuele wijzigingen worden zo snel mogelijk op de website bijgewerkt. Enkele sprekers zijn o.a. ervaringsdeskundigen Maaike van der Linden en Michiel Verheul, hoogleraren Gerrit Glas en Else de Haan en psychiaters Nienke Vulink en Menno Oosterhoff. Zij spreken o.a. over OCD, misofonie, Body Dysmorphic Disorder, trichotillomanie, dwang bij kinderen, CGT, klinische behandeling en intensieve thuisbehandeling. Informatie over alle sprekers en hun lezing/workshop is te vinden op deze pagina.

Naast informatie krijgen, is ook uitwisseling een belangrijk doel van de Dag. In de pauzes, een interactief panelgesprek en (anoniem) met je mobiel is daarvoor volop gelegenheid.

INSCHRIJVEN
De toegangsbijdrage is vrijwillig: je kunt deze op de Dag zelf terugkrijgen door op de overschrijving “graag retour” te vermelden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je inschrijving wordt definitief door het overmaken van 15 euro p.p. naar NL 72 TRIO 0391 0333 87 t.n.v. Stichting Dwangstoornis o.v.v. “inschrijving de Dag”. Dit is inclusief lunch en koffie/thee. Extra donaties zijn van harte welkom.

Na ontvangst van het inschrijfgeld, sturen we een inschrijfformulier toe waarop je o.a. je keuze voor workshops kunt aangeven. 

MEER INFORMATIE
Informatie over het programma, inschrijving, de locatie, parkeren en andere updates vind je op https://dagvandedwangstoornis.dwang.eu.