Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Wist je dat er héél veel verschillende tics bestaan? Zo'n beetje iedere beweging en ieder geluid kan wel een tic wo… https://t.co/FfivfWowme
StichtingGTS: GEZOCHT: Touretters van 16 jaar of ouder met tics aan de armen. Help jij mee om het gemakkelijker te maken om Toure… https://t.co/fznItRmL62

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Landelijke Contactdag 2017: “Ik krijg die grijns niet van mijn gezicht!”

Door: Richard Bosman

Gisteren was het weer zo ver: De Landelijke Contactdag van Stichting Gilles de la Tourette. Een dag waar veel donateurs zich altijd enorm op verheugen.

De volwassenen vinden deze dag altijd fijn vanwege de uitwisseling van ervaringen, het onderlinge contact en de lezingen, workshops en vele andere informatie die wordt aangeboden.

De kinderen en tieners zien er ook naar uit. De tieners kennen elkaar al langer en zien elk jaar weer uit naar het onderlinge contact, dat als vanouds voelt. De jongere kinderen kunnen elkaar beter leren kennen, en de ervaring leert dat er tussen hen vaak telefoonnummers en e-mailadressen worden uitgewisseld aan het eind van de dag.

’s Avonds waren de reacties op de Facebookgroepen van Stichting Gilles de la Tourette louter positief. Vele reacties als “Ik krijg die grijns niet van mijn gezicht”, “Het voelde als een warm bad”, “Wat was het weer een bijzondere en fijne dag” en “Ik ben blij dat ik ben geweest” waren er te lezen.

In het Tourette Magazine van september kunnen onze donateurs een uitgebreider verslag van deze bijzondere dag lezen, aangevuld met veel foto’s.

Nog geen donateur? Voor 25 euro per jaar word je al donateur en krijg je korting op onder andere de entree tot deze Landelijke Contactdag, ontvang je drie keer per jaar het vernieuwde Tourette Magazine en ontvang je gratis informatiefolders en dvd’s.

Nieuwsgierig naar de foto's van gisteren? Hieronder tref je er enkele aan.