Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Tip: houd ook tijdens de kersttijd op school zoveel mogelijk vast aan de bestaande structuur, om o.a. kinderen met… https://t.co/IiHVfosSAD
StichtingGTS: Bij dwangrituelen is het het beste ze niet te verbieden, maar er ook niet in mee te gaan, omdat ze de neiging hebbe… https://t.co/mrj5BnLUFu
StichtingGTS: *GAMEDAG* Schrijf in je agenda: op 20 januari organiseren wij weer een gamedag voor tieners met Tourette in de leef… https://t.co/sRYzAaei9D

Geocache-wandeling: 'Regen deert Facebookgroep-leden niet'

Door: Richard Bosman

Dat er in onze Facebookgroepen leuke ideeën ontstaan, blijkt maar weer eens. Zo werd er volledig op eigen initiatief een geocoach-uitje georganiseerd. Bij een geocache-wandeling gebruik je een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om waar dan ook ter wereld, een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden.

Daarom verzamelde een groep van vijf personen (Patrick, Twan, Mariecke, Karin en Richard; allen lid van de Facebookgroep voor Volwassenen van Stichting Gilles de la Tourette) bij de Groote Wielenplas in Rosmalen voor een gezamenlijk uitje. Door de kleine setting was iedereen in de gelegenheid om lekker met elkaar te kletsen en zodoende elkaar beter te leren kennen.

Ondanks de volop aanwezige regen, lieten wij ons niet uit het veld slaan en gingen we op zoek naar de caches, die niet heel erg moeilijk bleken te vinden. Na anderhalf uur wandelen en zoeken, reden we richting stadsboerderij Eyghentijds om er iets te eten en een drankje te drinken. Bovendien bleek de stadsboerderij nog best groot te zijn en we besloten dan ook om nog even rond te lopen. Dit leidde tot de aankoop van enkele streekproducten.

Even na half 5 namen we afscheid van elkaar en reed iedereen weer naar huis. Langs deze weg wil ik, namens alle aanwezigen, Patrick bedanken voor het genomen initiatief en het coördineren van dit gezellige uitje.