Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Wist je dat er héél veel verschillende tics bestaan? Zo'n beetje iedere beweging en ieder geluid kan wel een tic wo… https://t.co/FfivfWowme
StichtingGTS: GEZOCHT: Touretters van 16 jaar of ouder met tics aan de armen. Help jij mee om het gemakkelijker te maken om Toure… https://t.co/fznItRmL62

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Tieners vermaken zich uitstekend bij skatepark Utrecht

Door: Richard Bosman

De tieners hebben zich vandaag uitstekend vermaakt tijdens het tieneruitje van Stichting Gilles de la Tourette, waarvan de organisatie in handen was van Deirdre Kest-Schipper en Yaïra van Nielen. In Utrecht werden de skateboards onder de voeten geplaatst bij Skatepark Utrecht, op een kwartier lopen van het centrum.

Terwijl de ouders lopend koers zetten richting restaurant De Branding, kregen de zes aanwezige tieners les in het skateboarden. Zo kregen zij te horen hoe ze moesten stoppen, hoe zij hun evenwicht konden bewaren en werd hen uitgelegd hoe je een bocht moest maken. Al snel bleek dat onze tieners het skateboarden al behoorlijk goed onder de knie hadden en voordat men het eigenlijk door had, was de les afgelopen. Wat limonade en een zakje chips werden genuttigd en na deze break was het tijd voor een uurtje vrij skateboarden.

Ondertussen aten de ouders een kleine hap bij De Branding en werden er onderling gesprekken gevoerd. De ouders waren aanwezig bij het laatste kwartiertje skateboarden van hun kinderen en konden zodoende hun geleerde skills bewonderen.

Nadat het skateboarden klaar was, kregen alle aanwezigen nog een lekker drankje en kon er nog iets gegeten worden. Al met al een geslaagde dag, zowel voor de tieners als voor de ouders.
Nieuwsgierig naar de foto's? Bekijk ze hieronder!