Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: @oosterhoff2 Niet dat wij weten! Aan wat voor groep zit je te denken?
StichtingGTS: RT @waaromweetikdit: Gilles de la Tourette, naar wie het gelijknamige syndroom is vernoemd, had als voornaam Georges. Gilles was een deel v…

Mooie ambiance bij Regio Plus Avond in Bergen op Zoom

Door: Richard Bosman

Dinsdagavond organiseerde Stichting Gilles de la Tourette weer een Regio Plus Avond.. Nadat eerder dit jaar Arnhem al werd aangedaan, werd nu Bergen op Zoom bezocht.

In een mooie ambiance beet Hans Eijsackers het spits af. Hans is ex-schooldirecteur en oud-voorzitter van Stichting Gilles de la Tourette en vertelde vol passie zijn verhaal over het syndroom van Gilles de la Tourette, over zijn eigen Tourette en bracht mooie, humorvolle anekdotes over vroeger en zorgde hiermee voor menig lach op ieders gezicht.

Na Hans nam bestuurslid Laura Beljaars het woord. Als leerkracht heeft Laura veel ervaring met kinderen op school en zij gaf dan ook tips aan ouders met schoolgaande kinderen met Tourette. Vanwege haar ervaring over dit onderwerp kreeg zij veel vragen op dit gebied.

Na een korte pauze nam ook moeder Mirjam Boter-van Poppel (en bestuurslid) plaats in het panel, naast Laura en Hans. De aanwezigen konden nu vragen stellen over allerlei onderwerpen. Hier maakte iedereen graag gebruik van. En door de vele vragen bleek de avond snel om en liep deze zelfs uit, maar niemand die daar om maalde.

Na afloop werd door iedereen aangegeven dat het een nuttige en plezierige avond was, waar ze veel aan hebben gehad.
Tijdens deze Regio Plus Avond zijn er foto's gemaakt. Nieuwsgierig naar de foto's? Bekijk ze hieronder.