Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Niet alle aandoeningen zijn zichtbaar. Bij niet alle aandoeningen is het meteen duidelijk wat er aan de hand is… https://t.co/C0070baL11
StichtingGTS: Marion heeft last van geelzucht! Ze schildert haar muren geel, verft haar haren blond en draait een beetje door..!… https://t.co/BTgwk5VTXH
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Very excited to hear if our project will be funded! #fingerscrossed @StichtingGTS @DeKennis @debascule https://t.co/Jkh

Kinderuitje Zuid trekt het bos in

Wie gaat er mee op avontuur in het bos? Zondag 25 maart 2018 organiseren wij weer een spannend uitje voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar met Tourette en hun gezinsleden uit de regio Zuid. Dit keer gaan we samen de natuur in met een natuurpedagoog.

We verzamelen om 13.00 uur bij de scouting in Drunen (gebouw d’n Akkerhoek (Duinweg 35 in Drunen.). Hier beginnen we de middag met drinken en iets lekkers erbij. Voor jullie ouders/begeleiders staat koffie of thee klaar. Als iedereen aanwezig is en klaar met drinken, starten we met het programma (zorg dat je zelf al hebt geluncht).

Het volledige programma maken we op de dag zelf bekend. Dit hangt af van het aantal kinderen, dat zich aanmeldt. Eén ding is zeker: we gaan hutten bouwen! Misschien wel een insectenrace houden en een pijl en boog maken. Allemaal onder professionele begeleiding. Spannend wordt het zeker. Het leuke is dat je vader, moeder of begeleider mee mag op avontuur! Maar natuurlijk draait het om de kinderen.

Wil je liever niet mee hutten bouwen? Dan kun je ook kleuren, voetballen, verstoppertje/tikkertje spelen in de ruimte van de scouting of buiten in het bos. Neem eventueel zelf een bal mee.
Ouders en begeleiders mogen meespelen en bouwen in het bos, maar kunnen ook gewoon onder het genot van een bakje koffie of thee bijpraten in of om het gebouw.

Als het weer heel slecht is, gaan we binnen in het gebouw spelletjes doen. Rond 16.00 uur ronden we de dag af.

Kleding
Zorg dat je kleding aan hebt die vies mag worden en neem eventueel droge kleding mee en schoenen of laarzen waar je goed op kan lopen. Het kan modderig zijn.  

Kosten
Broertjes en zusjes onder de 4 jaar mogen gratis mee. Donateurs van Stichting Gilles de la Tourette betalen € 2,50 per persoon.
Niet-donateurs betalen € 10,00 per kind en € 2,50 per volwassene. Een goede reden dus om alsnog donateur te worden!

Aanmelden
Aanmelden kan door uiterlijk 4 maart 2018 een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld in deze e-mail het volgende:

- Ik ben donateur: ja/nee
- Aantal deelnemers
- Naam kind 1 / leeftijd / Doet mee aan het bosavontuur:  Ja/nee
- Naam kind 2 / leeftijd / Doet mee aan het bosavontuur: Ja/nee
  (etc.)
- Naam ouder(s)/verzorger(s) die meegaan
- Ik geef toestemming om de foto’s die deze dag van mij gemaakt worden te delen op social media van Stichting Gilles de la Tourette en/of in het Tourette Magazine te plaatsen: ja/nee
- Dieetwensen
- Mobiel telefoonnummer

Na aanmelding ontvang je een e-mail met hierin de routebeschrijving naar het bos en informatie op welk IBAN de kosten betaald kunnen worden.

Vervoer
Vervoer naar het bos dient door iedereen zelf geregeld te worden.

Incidenten
Je gaat mee op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade aan personen en/of materiaal.