Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Niet alle aandoeningen zijn zichtbaar. Bij niet alle aandoeningen is het meteen duidelijk wat er aan de hand is… https://t.co/C0070baL11
StichtingGTS: Marion heeft last van geelzucht! Ze schildert haar muren geel, verft haar haren blond en draait een beetje door..!… https://t.co/BTgwk5VTXH
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Very excited to hear if our project will be funded! #fingerscrossed @StichtingGTS @DeKennis @debascule https://t.co/Jkh

Kinderuitje West gaat naar Plaswijckpark in Rotterdam

Datum
Zaterdag 7 april 2018, aanvang 10.30 uur

Doelgroep
6 tot en met 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene). Jongere en oudere broers/zussen zijn ook welkom.

Locatie
Plaswijckpark te Rotterdam (www.plaswijckpark.nl)

Speelwijck, Dierenwijck en een Wandelwijck ineen, zowel binnen als buiten pret. Met onder andere een verkeerstuin, binnenspeelhuis, theater, diverse speeltuinen, boemeltrein, rondvaartboot, havenspeeltuin, waterfietsen en vergeet vooral niet de vele dieren die te bezichtigen zijn. Ook hebben ze vanaf het voorjaar een vlottenrondvaart.
De ontvangst is in het Theeater met koffie, thee en limonade. Deze ruimte is tot 12.00 uur door ons afgehuurd om samen deze dag te kunnen starten. Hierna gaat ieder zijn eigen weg op het park.

Met lunchtijd komen we weer bijeen. De exacte lunchlocatie volgt nog, omdat we afhankelijk zijn van het weer. Lunchen is op eigen kosten. Er zijn genoeg horecagelegenheden in het park, maar picknicken kan ook.
Het volledige programma en overige gegevens volgen bij aanmelding!

Aanmelden en betalen vóór 24 maart.

De eigen bijdrage voor donateurs is € 7,50 per kind of volwassene. Dit is voor de entree en koffie/thee/limonade bij ontvangst.

Niet-donateurs betalen € 13,25 per kind of volwassene. Je kunt ook nog donateur worden vóór de inschrijfdatum à 25,- voor het hele gezin (klik hier om donateur te worden).

AANMELDEN / MEER INFORMATIE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.n.v. Frouke Bouwmeester (NH) en Monique Brouwer (ZH)