Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: @oosterhoff2 Niet dat wij weten! Aan wat voor groep zit je te denken?
StichtingGTS: RT @waaromweetikdit: Gilles de la Tourette, naar wie het gelijknamige syndroom is vernoemd, had als voornaam Georges. Gilles was een deel v…

Aandacht voor Tourette bij tv-programma 'Je zal het maar hebben'

Leven zonder benen of overal zomaar in slaap vallen. Tim Hofman ontmoet ook dit seizoen van Je Zal Het Maar Hebben doodnormale jongeren die iets bijzonders hebben. Hoe is het om te leven als je bijna niets meer kan zien? En wat heb je precies als je bent geboren met het TAR-syndroom? Tim gaat op bezoek bij jonge mensen die nét even anders hun dag beginnen dan jij. En voor wie een avondje stappen niet zo vanzelfsprekend is. Tim duikt in het leven van deze mensen die vertellen hoe het is om te leven met een ziekte, beperking of aandoening.

Op dinsdag 20 maart aanstaande is de 18-jarige Sumeia in het televisieprogramma 'Je zal het maar hebben' te zien. Tim bezoekt deze spontane Leeuwardense jongedame, gaat een dagje met haar mee op stap en ervaart zo waar zij tegenaan loopt. Op haar vijfde werd zij door een kinderneuroloog gediagnosticeerd met het syndroom van Gilles de la Tourette.

'Je zal het maar hebben' met Sumeia is dinsdag 20 maart om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.