Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Maar liefst 2269 mensen in Europa (en daarbuiten!) deden mee aan onze enquête over onderzoeksonderwerpen!… https://t.co/VDvRo9GKPG
StichtingGTS: RT @medischcontact: ‘Veel mis met Jeugdwet voor kind met handicap’: De Jeugdwet schiet flink tekort voor kinderen met een handicap, chronis…
StichtingGTS: RT @PGOsupport: Ben jij lokaal of regionaal actief als patiëntenvertegenwoordiger? Vul onze enquete in! Invullen kost slechts 5 tot 10 minu…

Laatste week om je op te geven voor de Landelijke Contactdag

Begin mei ontvingen alle donateurs een ansichtkaart in hun brievenbus. Deze ansichtkaart is de uitnodiging voor onze Landelijke Contactdag bij Kaap Doorn op zondag 24 juni 2018.

In de uitnodiging stond vermeld dat iedereen zich kan inschrijven tot en met vrijdag 8 juni. Daarna is inschrijving helaas niet meer mogelijk. Via de link LCD2018.tourette.nl kun je jezelf op dit moment inschrijven en je eigen programma van die dag samenstellen. Omdat veel activiteiten een beperkt aantal deelnemers kennen, geldt voor veel activiteiten een beperkte aanmeldmogelijkheid.

De kinderen/tieners gaan tijdens de Landelijke Contactdag met bussen naar attractiepark Duinrell in Wassenaar (LET OP: het Tikibad maakt deze dag GEEN onderdeel uit van het bezoek aan Duinrell). Heb je (een) kind(eren) die meegaat/meegaan naar Duinrell, dan word je uiterlijk om 09.00 uur bij Kaap Doorn verwacht, omdat de bussen op tijd vertrekken. De kinderen/tieners staan deze dag onder begeleiding van ervaren vrijwilligers. Heb je geen kinderen/tieners die meegaan naar Duinrell, dan word je uiterlijk om 09.30 uur verwacht.

Met dit bericht attenderen wij iedereen op het feit dat de laatste week van de inschrijving is gestart. Wil je een informatieve, ontspannende en leerzame dag hebben op zondag 24 juni? Meld je dan snel aan en zorg dat je deze dag erbij bent!