Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: RT @tourettesaction: @ckchumley Yes we will 'weigh in' in the face of prejudice & discrimination wherever in the world. You would NOT joke…
StichtingGTS: "Maar 10% van de mensen met Tourette heeft een vloek-tic, de meeste mensen hebben het zoals ik, in verschillende gr… https://t.co/UTIEgFZFuZ

Zoo Veldhoven toneel van kinderuitje Zuid

Het is al bijna een traditie aan het worden! Op zondag 30 september 2018 gaan we weer op pad naar Zoo Veldhoven. Een leuke, kleine dierentuin, met vooral vogels, zoals papegaaien, maar ook mooie grote roofvogels en met een mooie binnenspeeltuin. Het hele gezin is weer welkom. Zo heb je de mogelijkheid om weer nieuwe kinderen met Tourette te leren kennen, oude vrienden te ontmoeten en kan de rest van de familie gezellig praten met andere familieleden van kinderen met Tourette.

Net als vorig jaar verzamelen we om 11.00 uur op de parkeerplaats van de Zoo. Vandaaruit lopen we gezellig naar een plek waar we rustig kunnen zitten. Daar worden we ontvangen met ranja en iets lekkers en voor jullie ouders staat koffie of thee klaar. Jullie krijgen een beker met nootjes en een voerstokje om de papegaaien te voeren. Als het drinken op is, kan je over het park wandelen en de dieren bekijken. Er zijn heel veel papegaaien die wel zin hebben in een nootje. Is het slecht weer, gaan we gezellig naar de binnenspeeltuin. Rond 13.00 uur eten we gezamenlijk frietjes, een lekkere snack en weer een glaasje ranja. Om 15.30 uur sluiten we samen af. Wil je daarna nog op het park wilt blijven mag dat natuurlijk.

Kosten
Donateurs van Stichting Gilles de la Tourette betalen € 2,50 per persoon.

Niet-donateurs betalen € 10,00 per gezinslid. Een goede reden dus om alsnog donateur te worden! Meld je hier aan als donateur!

Aanmelden
Aanmelden kan door vóór 14 september 2018 een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
LET OP: DE INSCHRIJFTERMIJN IS VERLENGD. JE KUNT JE NOG OPGEVEN TOT EN MET MAANDAG 17 SEPTEMBER!

Vermeld in deze e-mail:

- of je donateur bent, de namen van de deelnemers, mobiel telefoonnummer waarop je die dag te bereiken bent, de leeftijd van de kinderen die meegaan en eventuele bijzonderheden. Als laatste is het belangrijk dat je ons laat weten of je toestemming geeft om de foto’s die deze dag gemaakt worden te plaatsen op social media en website van Stichting Gilles de la Tourette.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met hierin de routebeschrijving naar het park en informatie waar je de kosten naar kunt overmaken.

Vervoer
Vervoer naar Zoo Veldhoven zal door eenieder zelf geregeld moeten worden. De eventuele kosten van het parkeren komen voor eigen rekening.

Incidenten
Je gaat mee op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade aan personen of materiaal.