Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Kom jij naar onze regiocontactavond in Meppel op 1 maart? Het thema van de avond is onderwijs. Schrijf je in op dre… https://t.co/12xEHgTXmE
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Dag 4/4 Tackle your #Tics. Op deze terugkomdag hebben de kinderen een ‘houd-de-tics-buiten-de-deur-plan’ gemaakt. Na al…
StichtingGTS: Valentijnsdag: de dag dat je zonder problemen naar iedereen kunt knipogen 😉 https://t.co/iNg3XjQO78

Datum Landelijke Contactdag 2019 bekend

De Landelijke Contactdag 2018 ligt nog geen drie maanden achter ons en achter de schermen kwam de 'Werkgroep LCD' begin september alweer bijeen om deze dag te evalueren en om de eerste voorbereidingen te treffen voor de Landelijke Contactdag 2019.

De werkgroep evalueerde, mede aan de hand van de ontvangen evaluatieformulieren van alle aanwezigen, de Landelijke Contactdag van 2018. Momenteel onderzoekt zij waar zij in 2019 verbeteringen kan aanbrengen in zowel de organisatie van de dag als in het programma. De komende maanden geeft zij dit verder vorm.

De datum van de Landelijke Contactdag 2019 is al wel bekend. Op zondag 14 april 2019 zal Conferentiecentrum Kaap Doorn wederom dé locatie zijn voor deze dag. Het enige wat op dit moment duidelijk is, is dat de kinderen/tieners op de locatie van Kaap Doorn blijven.

Houd 14 april 2019 dus alvast vrij in je agenda!