Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Onze regio-avond in Brabant was weer een fijne bijeenkomst. Er werd gesproken over school, medicatie, frustratie en… https://t.co/BdUVjVNutD
StichtingGTS: Vrijdag was er een regio+ avond in Nieuw Vennep met lezingen van Hans Eijsackers, Rebecca Carper en Dorine Vermeule… https://t.co/AROUm52KpF
StichtingGTS: We are looking forward to continuing our Tackle your Tics pilot study, funded by @TourettesAction! Here you can see… https://t.co/5l9FQ5GcOb

Kinderuitje West: ga mee naar Jump XL!

Op zondag 4 novenber organiseert Stichting Gilles de la Tourette een kinderuitje voor de regio West, maar iedereen is deze dag welkom!

Doelgroep
7 t/m 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene).
Jongere en oudere broers/zussen kunnen dit keer helaas niet meedoen.

Locatie
Jump XL
Sniep 26, 1112 AH in Diemen
www.jump-xl.com/nl/diemen/ 

Gratis parkeren!

Om 11.00 uur start het programma. Het eerste uur zullen de kinderen onder begeleiding van een instructeur op de diverse courts stunts & tricks leren. Het tweede aansluitende uur kunnen ze vrij springen (onder toeziend oog van de court watches).
Let op: de kinderen krijgen speciale gripsokken die ze verplicht zijn aan te doen (en mogen houden). Om 13.00 uur eten we met zijn allen (ook de volwassenen) een patatje, minisnack en krijgen we een raketijsje toe. Om 14.00 uur sluiten we de dag af.

Aanmelden en betalen vóór 25 oktober. Eigen bijdrage voor donateurs is € 2,50 per kind of volwassene. Dit is voor twee uur deelname en onbeperkt kannen limonade/water voor de kinderen en tweemaal koffie, thee of frisdrank voor de ouders en voor allen patat, minisnack en raketijsje. Niet-donateurs betalen € 13,- per kind en € 13,- per volwassene. Je kunt ook nog donateur worden vóór de inschrijfdatum à € 25,- per jaar voor het hele gezin (schrijf je hier in als donateur).

Je gaat/doet mee op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade aan personen en/of materiaal.
MEER INFORMATIE? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. Frouke Bouwmeester (NH) en Monique Brouwer (ZH)

Wil je je inschrijven? Klik op onze website (www.tourette.nl) bovenaan het menu op 'Actueel' en vervolgens op 'Agenda'. Klik op het plusteken achter het Kinderuitje West op 4 november en schrijf je in!
Na inschriving ontvangen alle deelnemers een e-mailbericht met meer informatie.