Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: @oosterhoff2 Niet dat wij weten! Aan wat voor groep zit je te denken?
StichtingGTS: RT @waaromweetikdit: Gilles de la Tourette, naar wie het gelijknamige syndroom is vernoemd, had als voornaam Georges. Gilles was een deel v…

Regio Plus-avond in Den Bosch

Op maandag 26 november organiseert Stichting Gilles de la Tourette een Regio Plus-avond in Den Bosch. Tijdens deze laagdrempelige avond is er een lezing over Tourette in het algemeen, een lezing over Tourette in het onderwijs en kun je vragen stellen aan een panel van ervaringsdeskundigen. De eerste lezing wordt gegeven door Hans Eijsackers (oud-voorzitter, oud-leerkracht en ervaringsdeskundige). Vervolgens zal Laura Beljaars (bestuurslid, leerkracht en ervaringsdeskundige) vertellen over Tourette in het onderwijs. Voor het panel schuift ook Mirjam Boter-van Poppel (bestuurslid en moeder van twee kinderen met Tourette) aan. Deze avond is uitermate geschikt om leerkrachten, begeleiders of andere mensen in je omgeving mee te nemen. De avond is gratis, wij zorgen voor thee, koffie en iets lekkers.

Wil je je opgeven? Stuur dan uiterlijk zondag 25 november een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan met hoeveel personen je aanwezig bent.

Programma

19.00 uur: zaal open
19.30 uur: welkomstwoord en introductie
Lezing Hans Eijsackers over Tourette in het algemeen
Lezing Laura Beljaars over Tourette en onderwijs
Pauze
Vragen aan het panel, bestaande uit Hans, Laura en Mirjam
21.45 uur: einde avond en gelegenheid tot napraten
 
Locatie:
073 Meeting Company
De Boogschutter 20
DEN BOSCH