Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Kom jij naar onze regiocontactavond in Meppel op 1 maart? Het thema van de avond is onderwijs. Schrijf je in op dre… https://t.co/12xEHgTXmE
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Dag 4/4 Tackle your #Tics. Op deze terugkomdag hebben de kinderen een ‘houd-de-tics-buiten-de-deur-plan’ gemaakt. Na al…
StichtingGTS: Valentijnsdag: de dag dat je zonder problemen naar iedereen kunt knipogen 😉 https://t.co/iNg3XjQO78

Reclames op Omroep West en TV Den Haag

In november en december zullen er reclames van ons te zien zijn op Omroep West en TV Den Haag. Het gaat dan om de cartoonfilmpjes die gemaakt zijn door onze Noorse zusterorganisatie, in samenwerking met Raindog Studios. De filmpjes draaien om een klein jongetje, een tienermeisje en een volwassen man. Daarnaast is er een filmpje dat ze alle drie kort laten zien. Alle vier de filmpjes komen langs op tv, in totaal wel honderd keer! We hopen hiermee meer aandacht voor Tourette te krijgen en mensen er bewust van te maken wat de invloeden van Tourette op je leven kunnen zijn.

Zie jij een reclamefilmpje langskomen? Maak een foto of video en deel hem op onze socialmediakanalen (bijvoorbeeld in een Facebookgroep). Wij zijn erg benieuwd!

Hier vind je het uitzendschema van november en december van Omroep West.