Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Kom jij naar onze regiocontactavond in Meppel op 1 maart? Het thema van de avond is onderwijs. Schrijf je in op dre… https://t.co/12xEHgTXmE
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Dag 4/4 Tackle your #Tics. Op deze terugkomdag hebben de kinderen een ‘houd-de-tics-buiten-de-deur-plan’ gemaakt. Na al…
StichtingGTS: Valentijnsdag: de dag dat je zonder problemen naar iedereen kunt knipogen 😉 https://t.co/iNg3XjQO78

Verslag kinderuitje regio West

Zondag 4 november was het kinderuitje regio West. We gingen naar trampolinepark Jump XL te Diemen om twee uur te springen. Het eerste uur zou een begeleider de kinderen trucs en tricks leren, maar helaas was deze ziek en zaten we zonder. Maar dat probleempje was snel opgelost, want gelukkig was Stijn, HBO student Social Work, daar ook naartoe gekomen en dook hij enthousiast de trampolines met ze op. De kinderen keken op tegen zo’n grote jongen en vonden dit natuurlijk prachtig.

We waren met 11 kinderen en 11 volwassenen. De kinderen hebben zich goed met elkaar vermaakt en zijn er tussen de ouders weer veel ervaringen gedeeld. Na afloop hebben we een patatje met snack gegeten en een verkoelend ijsje toe genuttigd. 

Vanwege de behoefte aan privacy zijn er dit keer geen foto’s gemaakt.
Wij danken jullie voor jullie deelname en een geslaagde middag.

Frouke (NH) en Monique (ZH)