Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: @UWV_Webcare Is hier al duidelijkheid over? Bvd!
StichtingGTS: Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en heb je Tourette? Kom dan op zaterdag 21 september naar Utrecht en ga de stri… https://t.co/gQR1n4fgrP
StichtingGTS: De 5e editie van onze gamedag is gepland! Schrijf in je agenda: 2 november 2019! https://t.co/qxkifYdBXK

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Word jij ons nieuwste redactielid?

Ben jij graag in de weer met teksten? Vind je het leuk om interviews af te nemen en verslagen te schrijven? En heb je eens in de drie/vier maanden nog een paar uurtjes over die je nuttig wilt besteden?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De redactie van het Tourette Magazine zoekt nieuwe redactieleden die ons team kunnen versterken. Onze redactie bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die samen drie keer per jaar een informatief magazine maken. Het schrijven van de artikelen gebeurt voornamelijk vanuit huis, soms kan het echter noodzakelijk zijn om een locatie te bezoeken. Dit gebeurt altijd in overleg.

Gevoel voor de Nederlandse taal is een pré, maar laat je vooral niet afschrikken als je niet zo goed bent in spelling en grammatica. Het gaat er om dat je een verhaal kunt vertellen. Waar wij vooral naar op zoek zijn, is iemand die enthousiast is en zich betrokken voelt met Tourette. Misschien doordat je zelf Tourette hebt, iemand kent met Tourette of omdat je vanwege andere redenen erin geïnteresseerd bent.

Het werken in een vrijwilligersfunctie als deze geeft veel voldoening en je leert er enorm veel van. Bovendien is het gewoon heel leuk om je eigen artikel(en) terug te zien in een landelijk verspreid magazine.
Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de redactie.