Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Is het handboek ook geschikt voor ouders en Touretters? Het boek is geschreven voor professionals, maar zeker ook g… https://t.co/U3KLwDtdUQ
StichtingGTS: Wist je dat er héél veel verschillende tics bestaan? Zo'n beetje iedere beweging en ieder geluid kan wel een tic wo… https://t.co/FfivfWowme
StichtingGTS: GEZOCHT: Touretters van 16 jaar of ouder met tics aan de armen. Help jij mee om het gemakkelijker te maken om Toure… https://t.co/fznItRmL62

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Zoek je rust

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseren Arjen Bos en Gerard Burggraaf namens Stichting Gilles de la Tourette een leuke, gezellige en informatieve dag voor volwassenen met Tourette. Locatie is het gebouw van PGOsupport aan de Daltonlaan 600 in Utrecht. Gemakkelijk te bereiken via elk vervoermiddel! Deze dag is geheel verzorgd.

Het thema is: zoek je rust’. Op deze dag wordt naar momenten van rust gekeken en rustmomenten besproken die je voor jezelf kunt inzetten. Daarbij worden ook ervaringen van anderen gedeeld.

Een leven met Tourette valt dikwijls niet mee! Je zult er op een goede manier mee moeten omgaan. Gelukkig zijn er vele hulpmiddelen en instanties voorhanden die je daarbij kunnen ondersteunen/helpen. Maar er is meer: het nemen en zoeken van rustmomenten. In deze bijeenkomst zal duidelijk worden hoe je op een actieve manier rust kunt nemen, zoeken en benutten. Hoe doe je dit? Hoe ga je er mee om? Wanneer is het juiste moment? Wat zul je moeten laten?  

Deze bijeenkomst heeft tevens als doel: het delen van ervaringen.
Gastsprekers: Gerard Burggraaf en Arjen Bos

Deze bijeenkomst is bedoeld voor volwassenen met Tourette vanaf 25 jaar. Lijkt dit voor jou een interessant onderwerp? Meld je dan aan en stuur een e-mail naar één van onderstaande e-mailadressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

09.30-10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
10.00-11.00 uur: Welkomstwoord en kennismaking
11.00-12.30 uur: Gespreksronde
12.30-13.30 uur: Lunch
13.30-15.00 uur: Bezoek aan de botanische tuin met een opdracht
15.00-16.30 uur: Gespreksronde en evaluatie
16.30 uur: Dankwoord en slot