Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: @UWV_Webcare Is hier al duidelijkheid over? Bvd!
StichtingGTS: Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en heb je Tourette? Kom dan op zaterdag 21 september naar Utrecht en ga de stri… https://t.co/gQR1n4fgrP
StichtingGTS: De 5e editie van onze gamedag is gepland! Schrijf in je agenda: 2 november 2019! https://t.co/qxkifYdBXK

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Ben jij onze nieuwe blogger?

Door: Richard Bosman

Vind jij het leuk/belangrijk om je verhaal over Tourette kwijt te kunnen in een blog? Heb je zelf Tourette of ben jij een ouder van een kind/tiener met Tourette? Of heb je een kleinkind met Tourette en wil je daar over schrijven? Pak je kans en meld je nu aan.

Voor de website van Stichting Gilles de la Tourette zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die hun verhaal kwijt willen. De enige restrictie is dat je blog over Tourette gaat (voor een blog houden we ongeveer 500 woorden aan). De bedoeling is dat je eens per twee maanden een blog schrijft en die naar mij toe e-mailt. Ik controleer je blog o.a. op spelling, dus als je zelf vindt dat je de Nederlandse taal niet goed beheerst, mag dat geen reden zijn om niet te gaan bloggen.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wie weet staat jouw blog binnenkort online op onze site en kun je iedereen van jouw avonturen op de hoogte houden.