Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: @UWV_Webcare Is hier al duidelijkheid over? Bvd!
StichtingGTS: Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en heb je Tourette? Kom dan op zaterdag 21 september naar Utrecht en ga de stri… https://t.co/gQR1n4fgrP
StichtingGTS: De 5e editie van onze gamedag is gepland! Schrijf in je agenda: 2 november 2019! https://t.co/qxkifYdBXK

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Verslag kinderuitje regio West naar Archeon

Door: Frouke en Monique

Onlangs vond het kinderuitje regio West weer plaats. Ditmaal had de organisatie het Archeon als locatie uitgezocht, waar een groep van 22 kinderen en 19 ouders verzamelden.
En het werd een prachtige dag, ook gezien het weer.

Nadat iedereen iets had gedronken en gegeten, gingen alle kinderen met hun ouders op pad. Diverse opdrachten werden vervuld, waarbij de kinderen bij iedere voltooide opdracht iets kregen, wat later weer van pas kwam. Ondanks dat we samen vertrokken, gaat zo’n grote groep toch snel zijn eigen weg. En dat is ook goed, want ieder heeft zijn eigen tempo en interesse. Er waren ook veel dingen om tussen de opdrachten door te doen, zoals boogschieten, stappalen over het water, boomstam kanovaren etc. De lunch hebben we samen genuttigd naast de speeltuin.

De dag werd afgesloten met een echt gladiatorengevecht in de Arena. De kinderen die eerder die dag met de legionair gingen exerceren (oftewel: gedrild werden), mochten compleet met Romeinse helm marcherend met de leider van het legioen mee de Arena in en kregen groot applaus van het publiek.

Het werd een gezellige dag, ondanks de warmte, het vele lopen en alle indrukken van de kinderen.