Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Nieuwe ondersteuning voor het bestuur

Onlangs heeft Mariska Pijper aangeboden om ons bestuur te ondersteunen bij het uitvoeren van haar financiële taken. Wij zijn erg blij met haar hulp, aangezien ze zo het bestuur veel zorgen uit handen neemt! Mariska stelt zich hier aan je voor.
 
Mijn naam is Mariska Pijper, ik woon met mijn twee zoontjes van 2 jaar en 8 jaar en vriend in Alkmaar. Omdat mijn vriend Tourette heeft, heb ik ons vorig jaar aangemeld bij de stichting. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen en heb me aangemeld voor ondersteunende taken voor de penningmeester. Zelf ben ik werkzaam als stads- en museumgids in Alkmaar, Amsterdam en omstreken.
 
Ik heb toerisme gestudeerd en was vroeger werkzaam als reisleidster. Ik geniet van al die leuke bijzondere plekken die ik bezoek tijdens mijn werk en alle leuke mensen die ik daarbij ontmoet. Verder hou ik van mijn gezin, dansen en met vriendinnen op stap gaan.