Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: We hebben vakanties gehad dat het zo erg was dat hij nauwelijks bij ons aan tafel kon zitten. Hij rende dan heen en… https://t.co/bsixXUp3AM
StichtingGTS: Tourette en een rijbewijs: ingewikkeld! Ook bij het CBR is het niet altijd duidelijk welke regels er gelden voor me… https://t.co/UnhBTz6nSN

Gezocht: coördinator Onderzoek & Ontwikkeling

Voor ons bestuur zijn we op zoek naar een vrijwillige coördinator Onderzoek & Ontwikkeling (O&O). Kennis van en ervaring met Tourette is hiervoor geen vereiste. Kennis van de zorgstructuur in Nederland is een pre.

O&O richt zich op de stand van zaken in de wetenschap, behandelingsmogelijkheden, begeleiding en belangenbehartiging en dus vooral op de professionele wereld rond Tourette. Hierbij is een tweedeling te maken in (1) het monitoren van alle ontwikkelingen (onderzoek & behandeling) en (2) het actief proberen verbeteringen aan te brengen (ontwikkeling).

We zoeken naar een spin in het web op het gebied van O&O. Iemand die gemakkelijk contact onderhoudt en zoekt met professionals op het gebied van Tourette, die graag netwerkt en graag bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met het syndroom van Gilles de la Tourette.

Werkzaamheden:

  • Aanwezigheid bestuursvergaderingen (6x per jaar)
  • Organiseren en voorzitten van vergaderingen van de werkgroep O&O (2x per jaar)
  • Gezamenlijk verder bepalen van prioriteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling
  • Monitoren voortgang actiepunten O&O-leden
  • Organiseren en voorzitten adviesraadvergadering (1-2x per jaar)
  • Spin in het web op het gebied van O&O binnen de stichting
  • Aanwezigheid bij landelijke activiteiten die georganiseerd worden door de stichting (o.a. vrijwilligersdagen en Landelijke Contactdagen).

De gemiddelde tijdsbesteding is 1 tot 2 uur per week, plus de vergaderavonden.
Bij interesse en voor meer informatie, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..