Binnenkort: kinderuitje regio Zuid

Woensdag 22 februari organiseert Stichting Gilles de la Tourette een kinderuitje regio Zuid. Het uitje is op een woensdag en valt in de krokusvakantie. Zo willen wij ook in de schoolvakanties een leuk uitje kunnen bieden.

Voor wie?

Het uitje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met het syndroom van Gilles de la Tourette. Uiteraard zijn ouders en broertjes of zusjes ook welkom.

Wat en waar?

We hebben gekozen voor de ontdekfabriek in Eindhoven (www.deontdekfabriek.nl). In de ontdekfabriek waan je je in de wereld van uitvinders. Zo kun je apparaten uit elkaar halen en je eigen creatie weer opbouwen. Je kunt een eigen raceautootje maken en deze laten racen op de mega racebaan. Verder kun je hier de kracht van lucht ontdekken. Wist je dat lucht eigenlijk heel sterk is? Ook kun je je eigen film maken of gewoon lekker een film kijken. Kortom: een middag vol belevenissen.

De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Adres  De Ontdekfabriek

Apparatenfabriek Strijp-S
Torenallee 22
5617 BD  Eindhoven

Uiteraard is er ook gedacht aan een hapje en een drankje. We gaan ervan uit er met elkaar een gezellige middag van te maken!

Interesse? Je kunt je tot 15 februari aanmelden voor het kinderuitje regio Zuid. Stuur een e-mail naar tanja@tourette.nl.

Categories: Uncategorized