Bowlinguitje voor jongeren: “Dat vond ik het fijnste van de dag”

Door: Anne van Zon

Naar iedereen die langs loopt een middelvinger opstekend, zit ik in de trein op weg naar Utrecht. Vandaag ga ik voor het eerst mee met een bowlinguitje voor jongeren. Ik had er veel zin in en keek er echt naar uit.

Wat me al meteen bij aankomst opviel, was hoe relaxed het was. Iedereen lijkt mekaar al langer te kennen. En er ontstaan allerlei gesprekken en de sfeer is meteen goed. Het was stiekem toch wel heel grappig om anderen te bekijken tijdens het bowlen. Nu was ik niet de enige die raar gooide of een beetje apart bewoog. Dat vond ik het fijnste van de dag, dat iedereen je snapt zonder dat je iets hoeft uit te leggen. En elkaars tics worden niet eens echt gezien, alhoewel ze er wel zijn. Maar het is gewoon helemaal oké. Niks inhouden, gewoon laten gaan. En jezelf zijn!

 

 

Categories: Uncategorized