Zoek je vrijwilligerswerk waarin je je creativiteit kwijt kunt? Dan is de functie van content creator voor Stichting Gilles de la Tourette misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

Zoek je een vrijwillige functie waarin je je creativiteit kwijt kunt voor een goed doel? Dan is de functie van content creator voor Stichting Gilles de la Tourette misschien wel iets voor jou!Als content creator voor onze stichting speel je een cruciale rol in het verspreiden van informatie en het vergroten van bewustzijn en begrip rondom Gilles de la Tourette. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van boeiende en informatieve content voor onze sociale media die de missie van onze stichting ondersteunt. Met jouw creativiteit ben je in staat om een ​​breed publiek te bereiken en mensen te inspireren en informeren. Jouw bijdrage zal helpen om vooroordelen te verminderen en begrip te vergroten, waardoor de levens van mensen met Gilles de la Tourette positief beïnvloed worden.

Vaardigheden ontwikkelen

Als vrijwilliger voor Stichting Gilles de la Tourette maak je deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor mensen met Tourette en hun omgeving. Je doet waardevolle ervaring op en je kunt je vaardigheden verder ontwikkelen. Als vrijwilliger van onze Stichting kun je bijvoorbeeld gratis een cursus volgen via PGOsupport en leren hoe je social media resultaatgericht inzet voor onze stichting.

Inspiratiebron

Jouw creativiteit vinden wij belangrijker dan je kennis over Tourette. Wij hebben brochures, een website, folders en magazines die boordevol staan met informatie over Tourette en waar je voldoende inspiratie uit kunt halen. Daarnaast kun je gebruik maken van de inhaakkalender, hebben we een document met content inspiratie en zijn onze vrijwilligers altijd bereid om met je mee te denken over onderwerpen die je kunt gebruiken voor je posts. We hebben een professioneel Canva account met voorbeeldberichten in onze huisstijl zodat je op een eenvoudige manier afbeeldingen en andere visuele inhoud voor sociale media kan creëren.

Aanmelden

Dus ben jij klaar om jouw creativiteit in te zetten voor een goed doel en het verschil te maken in het leven van mensen met Gilles de la Tourette? Meld je dan vandaag nog aan als content creator voor Stichting Gilles de la Tourette. Samen kunnen we het bewustzijn en begrip rondom Gilles de la Tourette vergroten! Stuur een mailtje naar media@tourette.nl en vertel ons wie je bent en waarom jij content creator wil worden voor onze stichting.