Janine: Genieten van de zomervakantie

Wat was ik blij dat ik eindelijk op stage mocht 11 weken terug! De stage zou 10 weken moeten duren. Althans, dat was de planning. Echter na 8 weken stage, waarvan ik er 4 gemist had, was het feestje voorbij.

Hoe kon ik nu 4 weken missen, hoor ik jullie denken. Het antwoord is misschien heel simpel. 40 uur werken met alléén maar nieuwe indrukken zorgt voor een regelrechte overprikkelingssituatie in mijn hoofd. Deze overprikkeling slaat bij mij om in gezondheidsproblemen.

Toen ik de maandagochtend van de 8e week weer naar stage ging, kreeg ik onderweg naar de bus een paniekaanval. Toen wist ik dat ik mijzelf niet verder moest pushen. Ik heb mijn stage afgebroken. Na een heel goed gesprek met mijn stagebegeleider van school mag ik voor mijn stage na de zomervakantie 3 dagen per week werken in plaats van 5 dagen per week. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen en heb er zin in. Nu eerst genieten van de zomervakantie!

Over Janine (1994):
Janine woont in Drachten met haar twee katten Donna en Ollie. Op haar zevende is bij haar Tourette en ADHD vastgesteld. De ADHD is veranderde inmiddels meer naar ADD. Momenteel studeert ze voor chemisch fysisch analist. Haar grootste hobby is ook direct haar sport: boogschieten. Het moment dat de pijl op de gespannen boog ligt, vallen alle spanningen en tics van haar af. Naast boogschieten twirlt ze ook nog bij een showband en houdt ze van tekenen, vindt ze het fijn om puzzels te maken van Jan van Haasteren en kijkt ze graag naar Netflix.