Janine: Hele leuke en goede dingen

De decembermaand is aangebroken en we weten allemaal hoe druk, onrustig en uitputtend dit is voor ons Touretters. Maar dit keer gebeuren er ook heel veel leuke en goede dingen voor mij!

Als eerste mijn studie, waarmee ik in een afrondende fase zit. Op het moment van schrijven heb ik nog twee weken theorie en dan is alle theorie van mijn studie klaar! Dan heb ik 6 (!) weken vakantie en mag ik eindelijk beginnen aan mijn eindstage. Mijn eindstage van 20 weken lang en dan mag ik hopelijk mijn diploma in ontvangst nemen.

Ik heb dus al een kennismaking gehad op mijn stageadres en dit leek super goed! De sfeer die daar hangt is heel relaxed en ik kreeg direct een geaccepteerd gevoel. Dat gevoel is voor mij heel erg belangrijk omdat ik extreem gevoelig ben voor hoe andere mensen zich non-verbaal gedragen. Als het gevoel niet goed zou zijn, kan ik me heel erg druk maken en gestrest worden al voordat de hele stage begint.

Als tweede mag ik aankondigen dat ik in Friesland de regiocontactavonden ga organiseren. In januari zal de eerste keer zijn! Hou voor de aankondiging en aanmeldingsopties deze groep goed in de gaten! Ik hoop dan met jullie kennis te maken en jullie daar te zien!

Over Janine (1994):
Janine woont in Drachten met haar twee katten Donna en Ollie. Op haar zevende is bij haar Tourette en ADHD vastgesteld. De ADHD is veranderde inmiddels meer naar ADD. Momenteel studeert ze voor chemisch fysisch analist. Haar grootste hobby is ook direct haar sport: boogschieten. Het moment dat de pijl op de gespannen boog ligt, vallen alle spanningen en tics van haar af. Naast boogschieten twirlt ze ook nog bij een showband en houdt ze van tekenen, vindt ze het fijn om puzzels te maken van Jan van Haasteren en kijkt ze graag naar Netflix.