Janine: Stage!

Yes, ik mag op stage! Na een paar weken dat ik echt slecht in mijn vel zat door Covid-19, de eindeloze theorie via online lessen en de talloze theorietoetsen, is mijn stage echt iets waar ik heel veel zin in heb en waar ik een grote portie positiviteit van krijg!

Bij een grote fabriek die melk verwerkt tot weipoeder. In deze fabriek zit een klein lab van ongeveer 35m2 waar ik mijn tien weekse stage ga volgen. Het is een kleinschalig team, wat goed uitkomt voor mijn overprikkeling! Met maar vier directe collega’s is dit goed te overzien.

Ik heb ervoor gekozen om tijdens de kennismaking te vertellen dat ik Tourette heb. Ik was heel opgelucht dat hier heel goed op gereageerd werd door de manager. Wanneer ik even behoefte heb aan rust, kan ik dit aangeven en mag ik een uurtje op kantoor werken. Vooral dat deze mogelijkheid gegeven wordt, geeft mij al heel veel rust. Ook het vertrouwen dat de manager hiermee heeft gegeven, doet mij erg goed.

Wanneer deze blog online komt heb ik mijn laatste theoriedingen afgerond, toetsen en herkansingen gehad. Maandag 19 april gaat de stage van start! Ondanks dat ik er heel erg veel zin in heb, is het ook mega spannend! De eerste week gaat echt super vermoeiend worden, maar gelukkig krijg ik er ook veel positieve energie voor terug.

Over Janine (1994):
Janine woont in Drachten met haar twee katten Donna en Ollie. Op haar zevende is bij haar Tourette en ADHD vastgesteld. De ADHD is veranderde inmiddels meer naar ADD. Momenteel studeert ze voor chemisch fysisch analist. Haar grootste hobby is ook direct haar sport: boogschieten. Het moment dat de pijl op de gespannen boog ligt, vallen alle spanningen en tics van haar af. Naast boogschieten twirlt ze ook nog bij een showband en houdt ze van tekenen, vindt ze het fijn om puzzels te maken van Jan van Haasteren en kijkt ze graag naar Netflix.