Denk Anders Debat op 6 februari 2020

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan op 6 februari met ons mee tijdens het Denk Anders Debat in Amsterdam. Het debat vóór en dóór jongeren met een beperking.

Het Denk Anders Debat (DAD) gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. Jongeren delen hun persoonlijke ervaringen over het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en zoeken naar oplossingen. Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen. Iedereen doet mee tijdens het Denk Anders Debat. Of je nu in de zaal zit, of op het podium staat.

Ga naar het aanmeldformulier om je aan te melden.

Deel je verhaal op het podium

Kunnen anderen wat leren van jouw ervaring? Zet jouw verhaal aan tot verandering? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken nog een aantal jongeren die op het podium hun verhaal willen doen. Lijkt dat je leuk? Stuur dan een e-mail naar Gepke Boezaard, g.boezaard@iederin.nl.

Ben je politicus, beleidsmaker of werkgever en denk je dat je iets voor jongeren met een beperking kunt betekenen? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te discussiëren.  Neem contact op met Gepke Boezaard, g.boezaard@iederin.nl en vermeld daarbij je functie en de organisatie waar je voor werkt

Ieder(in) organiseert het Denk Anders Debat samen met Cliëntenbelang Amsterdam. Cliëntenbelang Amsterdam komt op voor inwoners van Amsterdam die beperkingen ondervinden door een lichamelijke handicap, (chronische) ziekte, verstandelijke of psychische beperking.

Categories: Uncategorized