Geef je op voor de film

Stichting Gilles de la Tourette heeft op zondag 1 november een aantal bioscoopzalen in Nederland afgehuurd, speciaal voor jullie.

Helaas kon de Landelijke Contactdag niet doorgaan vanwege corona, maar wilden we toch iets organiseren voor iedereen die met Tourette te maken heeft. Vanzelfsprekend moesten we rekening houden met de huidige beperkingen, maar ook naar iets zoeken waar kinderen en volwassenen met Tourette relaxt naar toe kunnen gaan. Iets waar men vanwege de tics misschien niet zo snel naar toe gaat.

Vanwege het succes van de filmochtend vorig jaar hebben we daarom op zes locaties in Nederland bioscoopzalen exclusief afgehuurd. Dit houdt in dat iedereen in de zaal bekend is met Tourette.

Film

Op deze ochtend draait op elke locatie de film The War With Grandpa, een leuke familiefilm met Robert de Niro in de hoofdrol.

Trailer

De trailer van de film kun je hier bekijken.

Aanvang

De film begint om 11.00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 10.30 uur. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Locaties

Op onderstaande locaties heeft Stichting Gilles de la Tourette exclusief voor zowel donateurs als niet-donateurs een zaal afgehuurd, helemaal voor onszelf dus. Hierdoor kun je lekker ontspannen de film bekijken, samen met andere mensen die begrip hebben voor jouw situatie.

Pathé Amersfoort
Route

Pathé Arnhem
Route

Pathé Eindhoven
Route

Pathé Rotterdam De Kuip

Route

Pathé Leeuwarden Tivoli

Route

Pathé Amsterdam Arena
Route

Kosten

De kosten bedragen voor zowel donateurs als niet-donateurs € 2,- per persoon. Iedereen is welkom, dus neem vooral je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vriend(in) en al je vrienden mee. Voor dit bedrag ontvang je ook nog een drankje en een zak popcorn.

Aanmelden

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden. Aanmelden kan tot en met 23 oktober. Bij aanmelding kun je betalen via iDeal. Houd er rekening mee dat we geen geld teruggeven als je onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn.

Coronaproof

Omdat ook Pathé coronamaatregelen heeft getroffen, vind je hieronder hun regels. Houd je hier aan tijdens je bioscoopbezoek.

1. We hanteren in de bioscoop de geldende 1,5 meter afstand en schoonmaak- en hygiënemaatregelen. De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop.
2. Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5 meter afstand te bewaren, met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar.

Zien we jou ook op 1 november?

Categories: Uncategorized