Geef je op voor de regiocontactavond van Noord-Holland

Door: Ed en Rebecca

De volgende regiocontactavond van Noord-Holland zal plaatsvinden in Buurtcentrum de Vuister in Koog aan de Zaan.

Datum: vrijdag 19 november 2021.
Inloop: vanaf 19.30 uur. Einde: 22.15 uur.

We hebben er veel zin in. Het is de laatste keer dat Ed en Rebecca namens Stichting Gilles de la Tourette deze activiteit organiseren. Graag opgeven vóór 16 november via een e-mail naar noordholland@tourette.nl
Let op: QR-code is verplicht!

Routebeschrijving naar Buurtcentrum De Vuister Molenwerf 44, 1541 WR Koog a/d Zaan

Auto
A8 vanuit Amsterdam/Purmerend: neem afrit 3 Koog a/d Zaan (kort na afrit Zaandijk). Onder aan afrit linksaf. Bij rotonde rechtdoor. Na benzinestation (Total) linksaf.
Na ca. 1 km op de rondweg ziet u het winkelcentrum aan uw rechterhand. Ga net voorbij het winkelcentrum rechtsaf de parkeerplaats rechts op. Tussen het winkelcentrum en de sportschool is de ingang van Buurtcentrum De Vuister. Loop de sportschool voorbij. De eerste deur onder de luifel links is de ingang van De Vuister.

Trein
Stap uit op station Koog a/d Zaan, loop de straat voor het station (De Locomotief) uit tot de ringweg (Glazenmaker). Schuin naar links is het winkelcentrum te zien, ga voorbij het winkelcentrum rechtsaf. Loop de sportschool aan uw linkerkant voorbij. De eerste deur onder de luifel links is de ingang van Buurtcentrum De Vuister. Ca. vijf minuten lopen.

Bus (lijn 63 en 64)
Stap uit bij de halte Mallegatsloot, steek over bij het zebrapad rechts van de bushalte. Ga aan de overkant naar rechts en loop door tot het Chinese restaurant (Canton) en ga voor dit restaurant naar links. Loop de sportschool aan uw linkerkant voorbij. De eerste deur onder de luifel links is de ingang van De Vuister.

Categories: Uncategorized