Jeroen Vos de Wael nieuw bestuurslid

Eerder dit jaar zijn Eddy en Tanja het bestuur van de Stichting komen versterken en zij hebben zich ondertussen met volle overgave gestort op de coördinatie van het lotgenotencontact. Hierbij willen we jullie mededelen dat het bestuur vanaf deze maand nog een nieuw bestuurslid zal verwelkomen! Graag stellen we jullie kort voor aan Jeroen Vos de Wael, die zich namens de Stichting onder andere in zal gaan zetten voor het creëren van ‘awareness’ onder (zorg)professionals zodat mensen met Tourette sneller de juiste ondersteuning krijgen en voor de bevordering van wetenschappelijk onderzoek naar Tourette. 
“Hoi, ik ben Jeroen, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Op 10-jarige leeftijd is bij mij de Graag stellen we jullie kort voor aan Jeroen Vos de Wael, die zich namens de Stichting onder andere in zal gaan zetten voor het creëren van 'awareness' onder (zorg)professionals zodat mensen met Tourette sneller de juiste ondersteuning krijgen en voor de bevordering van wetenschappelijk onderzoek naar Tourette.diagnose Gilles de la Tourette gesteld. Dit was voor zowel mij als mijn ouders een enorme opluchting omdat er opeens een heleboel duidelijk/logisch werd. Ondertussen zijn we bijna 20 jaar verder en volg ik met veel plezier de opleiding tot psychiater. Hoewel men aan ‘de buitenkant’ weinig ‘opvallends’ zal zien, zijn de tics nog altijd (in mindere mate) aanwezig en hebben een grote rol gespeeld in de ontwikkeling tot de persoon die ik nu ben. Wat ik zo waardeer in de Stichting is de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. Het lijkt me fantastisch om nu mijn eigen ervaringen met Gilles de la Tourette te kunnen combineren met de ervaringen die ik opdoe tijdens mijn werk en opleiding als toekomstig psychiater en deze in te zetten voor de Stichting. Ik heb er zin in en zie er naar uit jullie allemaal te ontmoeten!”
Categories: Bestuur