Kinderuitje West: bezoek aan Almere Jungle

 

Op zaterdag 19 oktober organiseert Stichting Gilles de la Tourette weer een kinderuitje West. Ditmaal wordt Almere Jungle bezocht. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je je graag opgeven? Lees dan verder!

Naar

Almere Jungle
Dierenopvang en -educatiecentrum

Datum

Zaterdag 19 oktober 2019, van 10.30 tot 15.00 uur

Doelgroep

4 tot en met 12 jaar
Jongere en oudere broers/zussen zijn ook van harte welkom!
(allen onder begeleiding van een volwassene)

Locatie-adres

Kemphaanpad 2
1358 AC ALMERE

Parkeren is gratis!

Programma

Aanvang om 10.30.
Om 11.00 uur krijgen we (in twee groepen tegelijk) een rondleiding van een uur. Omdat het niet toegestaan is om eigen consumpties mee te brengen, houden we rond 12.30 uur een gezamenlijke lunch met één broodje en één drankje op kosten van de stichting. Als je meer wil nuttigen, dan ben je altijd vrij om zelf nog iets te kopen. Na de lunch gaan we gezamenlijk nog een rondje door het park. Het staat je natuurlijk ook vrij om dat op eigen houtje te doen. Om 15.00 uur eindigt ons uitje. Het park is tot 17.00 uur open, dus je mag tot sluitingstijd blijven.

Volledige programma en overige gegevens (ook over de lunchkeuze) volgen na aanmelding!
Aanmelden en betalen uiterlijk 9 oktober via deze link.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor donateurs is € 3,- per persoon (t/m 1 jaar is gratis).
Niet-donateurs betalen € 12,00 per persoon (t/m 1 jaar is gratis). Je kunt ook donateur worden vóór de inschrijfdatum voor 25,- per jaar voor het hele gezin (ga hiervoor naar https://tourette.nl/word-donateur).

Je neemt op eigen risico deel aan dit kinderuitje regio West. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade aan personen en/of materiaal.

MEER INFORMATIE?: stuur een e-mail naar kidswest@tourette.nl

Categories: Uncategorized