Het hoogtepunt van ons jaar is de Landelijke Contactdag. Deze organiseren we ieder jaar in het voorjaar. Op deze dag komen we met ruim tweehonderd mensen samen in Conferentiecentrum Kaap Doorn in Doorn. De dag is bedoeld voor kinderen, ouders, volwassenen met Tourette en andere geïnteresseerden. Voor de volwassenen is er een programma met lezingen, gespreksgroepen, workshops en ‘speeddates’ met Tourettespecialisten. De kinderen gaan naar een pretpark of nemen deel aan een leuk programma op het terrein van Kaap Doorn. Tussen de activiteiten door is er veel tijd voor lotgenotencontact, het verkrijgen van informatie en een gezellig samenzijn.

In 2020 vindt onze Landelijke Contactdag plaat op zondag 19 april. Deelnamekosten zijn €10 per persoon voor donateurs en €20 voor niet-donateurs. Tip: kom je met drie of meer personen en ben je geen donateur? Dan is het goedkoper om donateur te worden! Daarvoor betaal je €25 per jaar en krijg je vele voordelen, zoals drie keer per jaar het Tourette Magazine.

De inschrijving voor deze dag zal in maart openen. Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten voor de inschrijflink.

Foto’s

Hier zie je hoe leuk onze Landelijke Contactdagen altijd zijn! Klik op de foto’s om ze groter te maken.