Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Tip: houd ook tijdens de kersttijd op school zoveel mogelijk vast aan de bestaande structuur, om o.a. kinderen met… https://t.co/IiHVfosSAD
StichtingGTS: Bij dwangrituelen is het het beste ze niet te verbieden, maar er ook niet in mee te gaan, omdat ze de neiging hebbe… https://t.co/mrj5BnLUFu
StichtingGTS: *GAMEDAG* Schrijf in je agenda: op 20 januari organiseren wij weer een gamedag voor tieners met Tourette in de leef… https://t.co/sRYzAaei9D

Landelijke Contactdag

DATUM: zondag 7 mei 2017

PROGRAMMA:

Onze landelijke contactdag is ieder jaar weer een mooie gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste inzichten in het syndroom van Gilles de la Tourette. Je kunt daarnaast antwoorden op persoonlijke vragen vinden en je hebt ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Jouw kinderen beleven een leuke dag waarop ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Benieuwd? Bekijk het YouTube-filmpje voor een impressie van één van onze vorige contactdagen.

DATUM: zondag 7 mei 2017

LOCATIE: Conferentiecentrum Kaap Doorn (LET OP: NIEUWE LOCATIE; voor een routebeschrijving: zie www.kaapdoorn.nl)

De uitnodigingen voor de Landelijke Contactdag (LCD) vallen op of rond vrijdag 24 maart 2017 bij alle donateurs op de deurmat. Op deze uitnodigingen tref je het programma voor de LCD aan. Je kunt je vanaf die datum inschrijven via onze website voor de Landelijke Contactdag.

Algemene informatie:

• De kosten voor deze dag bedragen € 7,50 voor donateurs en introducés, inclusief koffie, thee en lunch. Niet-donateurs betalen € 15,00. Bij het bezoeken van de contactdag is het al snel voordelig om donateur te worden. Je profiteert dan bovendien van meer voordelen, zoals gratis brochures en ons Tourette Magazine. 

• Routebeschrijving is te vinden op www.kaapdoorn.nl

• Bij voldoende belangstelling zal er een taxibusje beschikbaar worden gesteld. Degenen die zich hiervoor aanmelden, worden tijdig geïnformeerd.