Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Soms zijn er aanwijsbare redenen voor het toe- of afnemen van tics, maar soms komt het gewoon door het natuurlijke… https://t.co/u6p9QZ9FqG
StichtingGTS: RT @wijzijnmind: Leuk! Psychiater @oosterhoff2 is vanavond te gast bij @RTLLateNight om te vertellen over het winnen van de @wijzijnmind #A
StichtingGTS: Wij feliciteren psychiater Menno Oosterhoff (@oosterhoff2) met het winnen van de Antonie Kamerling Award, voor zijn… https://t.co/xaoSmW3B1A

Landelijke Contactdag

DATUM: zondag 7 mei 2017

PROGRAMMA:

Onze landelijke contactdag is ieder jaar weer een mooie gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste inzichten in het syndroom van Gilles de la Tourette. Je kunt daarnaast antwoorden op persoonlijke vragen vinden en je hebt ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Jouw kinderen beleven een leuke dag waarop ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Benieuwd? Bekijk het YouTube-filmpje voor een impressie van één van onze vorige contactdagen.

DATUM: zondag 7 mei 2017

LOCATIE: Conferentiecentrum Kaap Doorn (LET OP: NIEUWE LOCATIE; voor een routebeschrijving: zie www.kaapdoorn.nl)

De uitnodigingen voor de Landelijke Contactdag (LCD) vallen op of rond vrijdag 24 maart 2017 bij alle donateurs op de deurmat. Op deze uitnodigingen tref je het programma voor de LCD aan. Je kunt je vanaf die datum inschrijven via onze website voor de Landelijke Contactdag.

Algemene informatie:

• De kosten voor deze dag bedragen € 7,50 voor donateurs en introducés, inclusief koffie, thee en lunch. Niet-donateurs betalen € 15,00. Bij het bezoeken van de contactdag is het al snel voordelig om donateur te worden. Je profiteert dan bovendien van meer voordelen, zoals gratis brochures en ons Tourette Magazine. 

• Routebeschrijving is te vinden op www.kaapdoorn.nl

• Bij voldoende belangstelling zal er een taxibusje beschikbaar worden gesteld. Degenen die zich hiervoor aanmelden, worden tijdig geïnformeerd.