Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Wist je dat er héél veel verschillende tics bestaan? Zo'n beetje iedere beweging en ieder geluid kan wel een tic wo… https://t.co/FfivfWowme
StichtingGTS: GEZOCHT: Touretters van 16 jaar of ouder met tics aan de armen. Help jij mee om het gemakkelijker te maken om Toure… https://t.co/fznItRmL62

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Lotgenotencontact

Gilles de la Tourette heb je vaak als een van de weinigen of als enige in je omgeving. Contact met lotgenoten geven je de kans om te praten met mensen die begrijpen wat je meemaakt en ervaringen uit te wisselen. Als patiënt, maar ook als ouders van een kind met Tourette.

Ervaringsdeskundigen
Door elkaar online of in real life te ontmoeten vind je erkenning en herkenning in elkaars problematiek en oplossingen. Als ervaringsdeskundigen ben je goed in staat elkaar te steunen.

Ontmoet lotgenoten
Daarom is het stimuleren van lotgenotencontact één van de kerntaken van Stichting Gilles de la Tourette. Wij organiseren een Landelijke ContactdagRegionale bijeenkomstenRegio-Plus Avonden en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.

Besloten Facebook- en WhatsApp-groepen
Ja kan ook met je vragen en deskundigheid terecht in onze besloten Facebookgroepen. Deze zijn gratis en voor iedereen toegankelijk na aanmelding. Voor tieners en jongvolwassenen hebben wij What’s Appgroepen. Hiervoor kan je je aanmelden door je gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Facebookgroepen vind je hier:
Algemene groep: www.facebook.com/groups/stichtinggillesdelatourette
Groep voor volwassenen (18+) met Tourette: www.facebook.com/groups/tourettevolwassenen
Subgroep voor 25 tot 40-jarigen met Tourette: www.facebook.com/groups/tourettejongeren
Groep voor partners van volwassenen met Tourette: www.facebook.com/groups/tourettepartners